AnnonserSkriv utSkriv ut

Karmøy Laks - kvalitetsprodukter rett fra havet


GPS koordinater
Breddegrad: 59.3
Lengdegrad: 5.2166667
Fasiliteter

Sesong

Hele året, Helårsåpent


Kontakt
Adresse:
Salvøy
4276 Vedavågen

Telefon52 82 42 14
Faks52 82 44 04
E-postpaulsen@karmoy-laks.no
Webwww.karmoy-laks.no


Beskrivelse

Karmøy Laks ble etablert som familierøkeri i 1967. Fra 1979 har firmaet utviklet seg til et spesialrøkeri for lakseprodukter. Karmøy Laks er et moderne røkeri (EU-standard) med egen utviklet røkemetode. 

Det kan ikke bli mer spesielt, og det blir ikke produsert annet sted. Rett her ved havkanten, etter eldgamle metoder og tradisjonsrike oppskrifter. Hver bit smaker av yrkesstolthet. Veien frem til ferdig produkt tar ca. 100 timer: filetering, salting, tørking, røking og modning. Man kjenner det på smaken.

I utsalget/ fabrikken på Salvøy har man salg av lakseprodukter som røkelaks, gravlaks, varmrøkt pepperlaks og andre lakseprodukter.

 Bedriften har ingen omvisning bare utsalg, men se ikke bort fra at eier og daglig leder Nils Paulsen kan fortelle om veien fra filetering til ferdig produkt. Karmøy Laks har åpent hele året, sjekk www.karmoy-laks.no for oppdaterte åpningstider. 

Det er lett å finne frem til Karmøy Laks, kjør til Vedavågen, videre over Salvøybroen og vips så er du der.

Karmøy Laks sine produkter blir bearbeidet for hånd. Yrkesstolthet og erfaring garanterer for kvaliteten og du er velkommen til å smake! Bon appetit!


 

Sammarb._banner_NORSK


Destinasjon Haugesund & Haugalandet AS www.visithaugesund.no Telefon 52 01 08 30 post@visithaugesund.no